Güzelçamlı Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: Öğrenci, veli, öğretmen, yönetici, yerel yönetim ve sivil örgüt kuruluşlarıyla iş birliği içinde, Güzelçamlı´ nın eğitim seviyesini yükselterek yöre insanına yeni ufuklar açmak.

Misyon: Okulumuzda okuyan öğrencileri; kendini yenileyebilen, ulusal ve evrensel değerleri benimseyen, Atatürk´ün gösterdiği hedefleri hedefleyen, sorumluluklarını bilen, planlı çalışmayı, ilerlemeyi ve dürüstlüğü kendine ilke edinen, eleştirel ve yaratıcı düşünebilen, öğrenmeyi öğrenmiş öğrenciler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Açık spor alanları

Telefon - 0 (256) 646 44 28

WEB - https://guzelcamlimustafakemalio.meb.k12.tr

Adres - GÜZELÇAMLI MAH. CİHAN SK. NO: 20A KUŞADASI / AYDIN

Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Yerleşim yerimiz olan Güzelçamlı, Türkiye´nin Aydın iline bağlı Kuşadası ilçesinin nüfusu 7760 olan küçük bir sahil kasabasıdır. Doğal güzellikleriyle herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Çevresinde de bir çok doğal ve tarihi güzelliğe sahip yerleşim yerleri bulunmaktadır.

Adres - GÜZELÇAMLI MAH. CİHAN SK. NO: 20A KUŞADASI / AYDIN

Ulaşım Kuşadası ve Söke´ ye sürekli çalışan minibüsler var. Ayrıca yaz aylarında İstanbul ve Ankara illerimize direk otobüs imkanı olmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Beldemiz, Aydın İl Merkezine 77 km, Kuşadası İlçe Merkezine 25 km uzaklıktadır.